Millî Eğitim Bakanlığı ile Bunge Gıda Sanayi A.Ş. (Komili) iş birliğinde yürütülen “Köklerimizdeki Bilgiyi Geleceğe Aktarıyoruz” projesi kapsamında, Sinop Atatürk İlkokulu öğretmeni Tülay Şen ve öğrencileri, hazırladıkları projeyle İl Millî Eğitim Müdürü Osman Cebeci’yi makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında öğrenciler, zeytin ağacının kültürel ve simgesel anlamını ele aldıkları kitaplarını İl Müdürü Cebeci’ye hediye etti. Cebeci, öğrencilerin bu anlamlı çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere kitap armağanında bulundu. Öğretmen Tülay Şen’e ise özverili katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.
Ziyarette öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Osman Cebeci, şu ifadeleri kullandı: “Kültürel değerlerimizi öğrenen, araştıran ve üreten her çocuk, geleceğe bırakılan en kıymetli mirastır.”
Yorumlar
Kalan Karakter: