Önce ki gün Kapalı Pazar Yeri girişinde pazarcı esnafının kullandığı baraka ve tezgahların kaldırılmasının ardından, Belediye Başkanı Metin Gürbüz sabahın erken saatlerinde incelemelerde bulundu. Gürbüz’e Başkan Yardımcısı Arda Bozkurt, ilgili şube müdürleri ve teknik personel eşlik etti.
OKUL ÇEVRESİNDE GÜVENLİK ARTACAK
Cumhuriyet İlköğretim Okulu karşısındaki baraka ve tezgahların kaldırılmasıyla bölgede yapılacak düzenlemelere dikkat çeken Gürbüz, okul çevresindeki güvenliğin artırılacağını ve pazar yeri girişindeki yoğunluğun azalacağını belirtti. Ayrıca, Yılmaz Koç Çocuk Parkı’nın daha modern bir şekilde yeniden tasarlanacağını, parkta yeni oyun grupları ve peyzaj düzenlemeleri yapılacağını ifade etti.
ÖĞRETMEN VE VELİLERDEN TEŞEKKÜR
Bölgedeki işgaliyelerin kaldırılmasını uzun yıllardır talep eden öğretmenler, öğrenciler ve veliler, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Gürbüz’e teşekkür etti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri de Gürbüz’ü çiçeklerle karşıladı ve okula davet etti.
“HALKIN TALEPLERİNE ÖNCELİK VERİYORUZ”
Başkan Gürbüz, yaptığı açıklamada, “Veliler, öğretmenler ve pazara gelen yurttaşlarımızdan bu yönde talepler alıyorduk. Göreve gelir gelmez planlamalarımızı yaptık ve uygulamaya koyduk. İtfaiye Caddesi’ni düzenleyerek velilerimizin çocuklarını güvenle okula bırakmasını sağladık. İncedayı Kapalı Pazar yerine geniş bir kaldırımla erişimi kolaylaştıracağız. Halkımızın yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
MODERN DOKUNUŞLARLA YENİLİKLER
Gürbüz, Yılmaz Koç Çocuk Parkı’nın yeniden düzenlenmesi kapsamında yeni oyun gruplarının eklenmesi, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının yapılmasıyla parkın modern bir görünüme kavuşacağını belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.
Yorumlar
Kalan Karakter: