AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, ilçenin toplumsal hafızasında önemli bir yere sahip olan binanın yeniden işlevlendirilerek Boyabat’a kazandırılmasının anlamlı bir adım olduğunu ifade etti. Maviş, restorasyonun ardından yapının hem geçmişle geleceği buluşturacağını hem de vatandaşların bir araya gelebileceği yeni bir sosyal alan oluşturacağını belirtti.
Milletvekili Maviş, Boyabat Öğretmenevi’nin hizmete girmesinde emeği bulunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, tüm Boyabatlıları yeni hizmet alanını ziyaret etmeye davet etti.
Boyabat Öğretmenevi hizmete açıldı
Sinop’un Boyabat ilçesinde, tarihi İnönü İlköğretim Okulu binasının restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapı, Boyabat Öğretmenevi olarak hizmet vermeye başladı.
Yayınlanma :
13.12.2025 00:04
Güncelleme :
13.12.2025 00:04
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: