Sinop'un 80. Yıl Bostancılı Futbol Sahası tribünü, duyarsız bazı vatandaşlar tarafından kirletildi. Maç öncesi ve sonrası tribünde bulunan oturakların arasına atılan içecek kutuları, çekirdek kabukları ve sigara izmaritleri, çevre kirliliğine yol açtı. Sinop'taki spor alanlarının temizliği, halkın ortak kullanımına sunulmasının ardından, çevre bilinci konusunda daha fazla dikkat edilmesi gerektiği bir kez daha gündeme geldi. Çevreye duyarlı vatandaşlar, bu tür davranışların önüne geçilmesi için daha etkin denetimler ve farkındalık çalışmaları yapılmasını talep etti.
Duyarsız vatandaşlar tribünü kirletti
Sinop 80. Yıl Bostancılı Futbol Sahası tribünü, içecek kutuları, çekirdek kabukları ve sigara izmaritleriyle kirletildi.
Yayınlanma :
16.11.2024 16:57
Güncelleme :
16.11.2024 17:14
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: