Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından, fırtına uyarısı yapılmasının ardından, fırtınadan kaçan ve ilerlemekte güçlük çeken 50’ye yakın yük ve balıkçı gemisi, Sinop kıyılarına yanaşarak fırtınanın dinmesini beklemek üzere doğal limana demir attı.
Sinoplu vatandaşlar, geçmişte gemilerin fırtına dolayısıyla sıklıkla Sinop kıyılarına yanaştığını ancak bugün eskiye göre limanda çok daha fazla geminin demir atmış vaziyette olduğunu söylediler.
GEMİLER LİMANA SIĞINDI!
Karadeniz'de etkili olan kötü hava şartlarında yol almakta güçlük çeken yük gemileri Sinop'un doğal limanına sığındı.
Yayınlanma :
18.11.2023 14:56
Güncelleme :
18.11.2023 14:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: