Sinop’ta etkili olan kar yağışını fırsat bilen gençler, Osmaniye mahallesinde ilginç bir eğlence yöntemi geliştirdi. Sert bir plastik parçasını kalın bir iple traktörün arkasına bağlayan gençler, açtıkları yüksek sesli müzik eşliğinde karda kaymaya başladı. Mahalle aralarında traktörün peşinden sürüklenen gençlerin neşesi, çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
Görenler gözlerine inanamadı
Sinop’un Osmaniye mahallesinde bir grup gencin traktör arkasına bağladıkları sert plastik üzerinde kar keyfi yapması renkli görüntüler oluştururken, yaşanan tehlikeli anlar ise yürekleri ağza getirdi.
Yayınlanma :
19.01.2026 16:59
Güncelleme :
19.01.2026 16:59
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: