31 Mart yerel seçimlerine 11 gün kala, Belediye Başkan Adayları çalışmalarına devam ediyor. CHP’nin Adayı Gürbüz, günün her saatini bir programla değerlendirerek vatandaşlarla olan temasını sürdürüyor. Bu kapsamda Gürbüz, dün akşam iftarda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. İftar ardından, gençlerle bir süre sohbet ederek, kendilerine yönelik gerçekleştirecekleri projelerle ilgili sohbet etti. Ayrıca gençlerin görüş ve önerilerini de dinleyen Gürbüz, çözüm önerilerini aktardı. Daha sonra TOKİ Konutlarında vatandaşlarla bir araya gelen Gürbüz, burada mahalle sakinlerine hitap etti. Vatandaşlara projelerini anlatıp seçimlerde destek isteyerek, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
GÜRBÜZ’DEN YOĞUN MESAİ!
Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, dün akşam iftarda gençlerle buluştu, ardından TOKİ Konutlarında vatandaşlara hitap etti.
Yayınlanma :
19.03.2024 15:38
Güncelleme :
19.03.2024 15:38
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: