Boyabat’ta son günlerde yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için Boyabat Belediyesi ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların mağduriyetinin sona ermesi amacıyla sahada görev yapan ekipler, kalıcı bir çözüm için çalışmalarına devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, birinci ve ikinci sondaj çalışmalarından yeterli miktarda su elde edilemediği ancak üçüncü sondaj çalışmasının başladığı bildirildi. Ekiplerin yoğun çabasıyla yürütülen bu çalışmalardan yeterli su miktarına ulaşılması halinde, su sorununun bir iki gün içerisinde çözüme kavuşmasının planlandığı ifade edildi.
Açıklamada ayrıca, yaşanan sorunların tekrar etmemesi için geçici değil, kalıcı bir çözüm üretme gayreti içinde olunduğu vurgulandı.
Belediye yetkilileri, sürece ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla düzenli olarak paylaşılacağını belirterek, “Bu süreçte gösterdikleri anlayış ve destekleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.oyabat
Kaynak:Boyabat Sesi
Yorumlar
Kalan Karakter: