Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde, hafta sonlarında otel müşterilerinin haricinde, dışarıdan gelecek olan vatandaşlara da sembolik bir ücret karşılığında kahvaltı verileceği belirtildi.
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan; Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nin Sinop'un en büyük ve örnek oteli olarak, hem Sinop hem de
Türkiye turizmine önemli katkılar sağlayacağını belirterek özetle şöyle dedi:"Açılışı bir müddet önce Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç tarafından törenle gerçekleştirilen Uygulama Otelimiz, Kuzey'in parlayan yıldızı, genç ve dinamik Sinop Üniversitesi'nin bir birimi olarak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu ve Gerze Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Proğramlarında eğitim görmekte olan öğrencilerimize uygulama yapma imkanı sağlayacaktır.
Ayrıca; yeşilin mavi ile kucaklaştığı, muhteşem Akliman ve Sinop manzaraları eşliğinde vatandaşlarımız aileleri ve dostları ile birlikte, Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00 - 13.00 arasında, 50 çeşit doğal kahvaltılığın sunulduğu açık büfeden 15.- TL. karşılığında dilediklerini seçerek, güzel bir kahvaltı keyfini yaşayabileceklerdir. Özenle seçilmiş 50 çeşit doğal ve sağlıklı kahvaltılığın sunulduğu Otel'in deniz manzaralı kahvaltı salonunda, deneyimli ve güleryüzlü personelimiz kendilerine hizmet edeceklerdir" dedi.
Hafta sonlarında aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir kahvaltı yapabileceğiniz Sinop
Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli, Akliman Mesire Yeri'nin hemen yanında bulunuyor. Otelin rezervasyon telefonları da şöyle: (0368) 287 62 00 / 01 / 02 - SİNOP Haber -Fooğraf : Hikmet Kurada / Sinop
Kahvaltı için; Akliman Uygulama Oteli\'ni Seçin
Yayınlanma :
28.05.2013 00:00
Güncelleme :
28.05.2013 00:00

