Ayanvık ilçesi Yenigüler Köyü’nde daha önce İlçe Özel İdare ekiplerince altyapısı ve tesviyesi tamamlanan yolun betonlama çalışmaları, bölge halkı tarafından imece usulüyle gerçekleştirildi. Yapılan çalışmaları görmek üzere bölgeye giden Kaymakam Çelik, köylülerle sohbet ederek katkı sunan herkese teşekkür etti.
Yapımı devam eden beton yolun, Ortalık–Yenigüler grup yoluna kadar uzanacağı ve güzergâhta ilerleyen süreçte toplam 15 kilometre 200 metre uzunluğunda BSK (bitümlü sıcak karışım) asfalt çalışması yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çelik, köy yollarında ulaşım konforunun artırılması ve vatandaşların daha güvenli şekilde seyahat edebilmesi amacıyla ilgili kurumlara gerekli talimatların verildiğini söyledi.
İnceleme programına, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Samet Türksoy, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Onur Altınkök ve İlçe Özel İdare Şantiye Şefi Cafer Turan da katıldı.
Kaymakam Çelik, köylülerin yaptığı imece yolu yerinde inceledi
Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Yenigüler Köyü’nde köylülerin imece usulüyle yaptıkları beton yolu yerinde inceleyerek, vatandaşların bu ortak emeğini takdir etti.
Yayınlanma :
03.09.2025 11:41
Güncelleme :
03.09.2025 11:41


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: