Sinop'un Boyabat ilçesinde, Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, yıl sonu konserinde yeteneklerini sergiledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Boyabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Cihan Tosunoğlu, öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleşen konser büyük beğeni topladı.
BİLSEM öğrencileri, öğretmenleri Murat Köroğlu ile birlikte hazırladıkları eserleri sundu. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Aşık Veysel türküleri seslendirilirken, ikinci bölümde ise öğrenciler çeşitli enstrümanlar eşliğinde farklı müzik türlerinden parçalar icra etti ve seslendirdi.
Konserin sonunda, yıl içinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Konserin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenler, öğrenciler ve velilere teşekkür edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: