AK Parti heyeti, Refah Sınır Kapısı'nı ziyaretinde, İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırıma ve insani krize dikkati çekti.
Heyette yer alan Sinop Milletvekili Maviş, Türkiye’nin her koşulda Filistin halkının yanında olduğunu vurguladı: “Türkiye olarak en başından itibaren mazlum Filistin halkının yanında olduk. Herkes sussa, herkes sırtını dönse bile Türkiye’nin bu zulme, bu soykırıma karşı sessiz ve tepkisiz kalması düşünülemez. Gazze halkı yalnız değildir. Bu kuşatmayı yarmak, Gazzelilere el uzatmak, yaraları sarmak, suçluları cezalandırmak için her an teyakkuzdayız. Bu kararlılığımızın bir göstergesi olarak da bugün buradayız.”
Maviş, konuşmasının sonunda ise tarihi bir mesaj verdi: “Siyonizmin yıkıldığını hep birlikte göreceğiz. Zafer Filistin’in olacak.”
Yorumlar
Kalan Karakter: