Kadir Gecesi münasebetiyle Sinop genelindeki camilerde eller semaya kalktı, dualar edildi. Sinop İl Müftülüğü tarafından organize edilen programlarda Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve mevlitler okunurken, gecenin manevi iklimi şehri sardı. Namaz sonrasında ise Sinop’taki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları vatandaşları yalnız bırakmadı.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programların ardından; Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sinop İl Özel İdaresi, Sinop Gençlik Merkezi ve Türk Kızılay Sinop Şubesi tarafından cami çıkışlarında stantlar kuruldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede, binlerce vatandaşa sıcak salep ve çeşitli ikramlıklar takdim edildi.
Gençlik Merkezi gönüllüleri ve Kızılay ekiplerinin aktif rol aldığı dağıtımlarda, vatandaşlar gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Sinop’ta camiler doldu taştı, ikramlar gönülleri ısıttı
Sinop’ta bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, camilerde düzenlenen özel programlarla idrak edildi. İbadetlerini yerine getirmek için camilere akın eden vatandaşlara, program çıkışında çeşitli kurumlar tarafından ikramlarda bulunuldu.
Yayınlanma :
17.03.2026 10:30
Güncelleme :
17.03.2026 10:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: