Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan motosiklet sürücülerine "Reflektif Yelek Giy Görünür Ol" projesi kapsamında reflektif yelek dağıttı.Vali Özarslan, yelek dağıtımının yanı sıra motosiklet sürücülerine kask kullanımı ve genel trafik kuralları hususunda önemli bilgiler ve uyarılarda bulundu. Motosiklet kullanımının keyifli olduğu kadar dikkat ve sorumluluk gerektirdiğinin altını çizen Vali Özarslan, tüm sürücüleri trafik güvenliği konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.
Sinop'ta Dünya Motosiklet Günü’nde anlamlı farkındalık etkinliği!
Sinop'ta 21 Haziran Dünya Motosiklet Günü kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince motosiklet sürücülerine yönelik bilgilendirme faaliyeti düzenlendi.
Yayınlanma :
22.06.2025 13:55
Güncelleme :
22.06.2025 13:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: