Sinop’un Karakum mevkisinde bir vatandaşın evinin bahçesinde yılan görüldü. Bahçede bulunan mavi renkli bir piknik masasının altında hareket eden yılan, ev sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Görüntülerde, masanın altında ilerleyen yılanı bahçedeki bir kedinin pürdikkat izlediği görüldü. Masanın altına yaklaşan kedi, bir süre takip ettiği yılanı patileriyle dokunarak yoklamaya başladı. Kedinin yılanı takip ettiği ve patisiyle dokunduğu anlar saniye saniye kaydedildi.
Kedinin hamlelerine aldırış etmeden yoluna devam eden yılan, bir süre sonra gözlerden kaybolarak uzaklaştı. Ev sakinleri, havaların ısınmasıyla birlikte bölgede bu tür yaban hayatı hareketliliklerine zaman zaman rastladıklarını ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: