Sinop’ta dünyaevine giren bir tır şoförünün mutlu gününde meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Genç çiftin düğün merasimi için bir araya gelen bir grup tır sürücüsü, dorselerini bırakarak tır çekicilerini gelin arabası gibi süsledi. Süsledikleri dev araçlarla şehir merkezine giren tır şoförleri, Uğur Mumcu Meydanı güzergâhında ilerleyerek unutulmaz bir düğün konvoyuna imza attı.
Kornalar ve ışık selinin eşlik ettiği konvoy, cadde üzerindeki vatandaşlar ve esnaflar tarafından ilgiyle izlendi. Cep telefonlarına sarılan birçok Sinoplu, bu sıra dışı ve renkli anları kayda aldı. Çevredeki meraklı bakışlar arasında ilerleyen dev araçların sürücüleri, trafiği aksatmamak adına konvoyu kontrollü ve güvenli bir şekilde sürdürdü.
Kent merkezinde kısa süreli ve coşkulu bir geçiş yapan tır konvoyu, şehir turunun ardından düğün salonuna doğru hareket etmek üzere merkezden ayrıldı.
Tır konvoylu düğün Sinop’ta ilgi odağı oldu
Sinop’ta dünyaevine giren bir tır şoförünün düğünü için meslektaşları tarafından oluşturulan tır konvoyu, kent merkezinde büyük ilgi gördü.
Yayınlanma :
25.05.2026 09:42
Güncelleme :
25.05.2026 09:42
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: