Sinop’un Türkeli ilçesinde belediye ekipleri tarafından yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında, ilçenin ana arterlerinden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt serimi öncesi kazı çalışmalarına start verildi.
Altyapı süreçleri tamamlanan cadde üzerinde, yol konforunu artırmak amacıyla eski zeminin söküm ve düzenleme işlemleri hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin de sahaya inerek devam eden kazı ve zemin hazırlığı çalışmalarını yerinde inceledi, teknik ekipten sürecin gidişatı hakkında bilgi aldı.
Zemin söküm işlemlerinin tamamlanmasının ardından caddede kısa sürede sıcak asfalt serimine geçileceği ve yolun yenilenen yüzüyle yeniden trafiğe açılacağı bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: