Sinop’un en önemli caddelerinden Aşıklar Caddesi’ndeki ağaçların korunması ve daha sağlıklı büyümesi için budama faaliyetinde bulunan Belediye ekipleri cadde üzerinde bulunan Palmiye ağaçlarını budayarak bakımını gerçekleştiriyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, Her yıl yaptıkları budama işlemini bu yıl da gerçekleştirdiklerini kışın bitmesi baharın gelmesi ile birlikte ağaçların budama ve şekil verme işlemi yaptıklarını belirtti.
SİNOP’TA YAZ HAZIRLIĞI!
Sinop Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ağaçların daha sağlıklı gelişebilmesi için park ve bahçelerde bulunan ağaçlara budama çalışması başladı.
Yayınlanma :
02.05.2024 10:42
Güncelleme :
02.05.2024 10:42
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: